Időpontfoglalás

 

A tornára csak abban az esetben ajánlott jelentkezni, ha már részt vett Pilates órákon és ismeri a gyakorlatok kivitelezését (vagy járt a rendelőben valamelyik gyógytornásznál és begyakorolták az alapszabályokat, valamint a nehézségi szintben önnek megfelelő gyakorlatokat). Amennyiben mozgásszervi problémája van, először egy mozgásszervi kivizsgálást tanácsolunk, és az ön állapotának megfelelő alapgyakorlatok elsajátítását gyógytornász segítségével, ezután javasoljuk a csoportos tornán való részvételt.
Az órák pontosan kezdődnek, így kérjük, hogy a zavartalan átöltözés lebonyolítása érdekében kezdés előtt legalább 10 perccel érkezzenek. Az órát gyógytornász vezeti.

Kezdő gerincstabilizáló torna időpontfoglalás feltételek:

  • Időpontfoglalást a kezdés előtt 24 órán belül már nem lehet lemondani. (Lemondás: A visszajelző emailben az időpontfoglalás linkjére kell kattintani, majd bal oldalon alul van az időpontfoglalás törlése gomb.)
  • Az aktív időpontfoglalás nem megjelenés esetén is térítésköteles

Az időpont hétfő és csüt. 18:00-19:00

Színkódok:

Zöld: olyan nap, ahol minden időpont foglalható 6 fővel.

Sárga: Vannak fennmaradó szabad helyek.

Piros: minden hely lefoglalva.

 

3,000 Ft 1 óra

Az Egészségközpontról

Buda szívében a Keleti Károly utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. pszichológus) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Partnereink

Copyright © 2021 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva!

Keresés