Erdei Judit

Erdei Judit

Gyógytornász, fizioterapeuta 

+36-20-201-4349‬

A mozgás mindig szerves részét képezte az életemnek.

A mozgás mindig szerves részét képezte az életemnek, kiskoromban művészi tornáztam és táncoltam, de szerettem rajzolni is és kipróbáltam többféle kreatív elfoglaltságot, ám a mozgás ezek mellett mindig nagyon fontos volt számomra. Később rendszeres fitnesz klub látogató lettem, sok éven át rengeteg féle óratípust kipróbáltam. Ekkor tudatosult bennem, hogy mindenképp a mozgással szeretnék foglalkozni, a mozgással gyógyítani. Úgy alakult az életem, hogy 18 évesen, mivel könnyen tanultam nyelveket, a Budapesti Gazdasági Főiskolán kötöttem ki, de kezdettől fogva tudtam, hogy nem ott van a helyem, és ez a kitérő csak még jobban rávilágított a gyógytorna iránti elkötelezettségemre. 

Diplomámat a Budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem gyógytornász/fizioterapeutaként, de tudásomat azóta is folyamatosan bővítem különböző szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon, hogy a hozzám forduló páciensek minél szakszerűbb és hatékonyabb ellátásban részesüljenek. Legfőbb érdeklődési területeim az ortopédia és a traumatológia, valamint a különböző sportsérülések rehabilitációja. 

Bátran fordulhatnak hozzám különböző gerinc- és tartásproblémákkal, derék- és nyakfájdalommal küzdők, valamint boka, térd, csípő illetve vállpanaszokkal rendelkezők. Szívesen foglalkozom az ülő életmódból eredő panaszokkal, törekszem azok mielőbbi megszüntetésére, valamint a további panaszok kialakulásának megelőzésére, megfelelő életmódbeli valamint ergonómiai tanácsokkal, és személyre szabott speciális gyakorlatokkal.

Különösen közel áll hozzám a sérülés megelőző tréning, mely hobbi- és profi sportolóknak is rendkívül fontos, mely során izmaikat, ízületeiket és főleg idegrendszerüket felkészítjük a várható megterhelésre. Nagyon fontosnak tartom a probléma hátterében álló összefüggések feltárását, ezáltal a helyes kezelés megtalálását a hosszú távú, lehető legjobb testi-lelki állapot elérésére.

Keresés

Naptár

Október 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Az Egészségközpontról

Buda szívében a Keleti Károly utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. pszichológus) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Copyright © 2019 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva!

Keresés