Tóth Ágnes

Tóth Ágnes

Pszichológus

☎ +36-70-705-7710
✉ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pszichológusként a lélek, a tudattalan és az érzelmek világán keresztül igyekszem segíteni a hozzám fordulókat.

Szakemberként célom, hogy a problémával küzdő személy saját erőforrásainak megtalálását segítsem, a mély önismereti munka azonban egy olyan biztonságos, elfogadó közegben történhessen, ahol a konfliktusok, fájdalmak feltárása a személyiség fejlődését szolgálja. Az önismeret része lehet a testünk mélyebb megismerése is, hiszen mindazok a szimbolikus üzenetek, melyeket az állapotával, tüneteivel közölni tud, egyúttal saját tudattalan történetünkről is mesélnek. A testi élmények terápiába való beemelése így olyan segítőtársat ajándékoz az önmegismerés útján, ami saját különleges nyelvén jelez és reflektál, véd és ösztönöz.

Szemléletemet integratív megközelítések alkotják, szimbólumterápiás, relaxációs és imaginációs technikák, illetve a szomato-pszichoterápiás irányzatok alapján. A relaxáció az ellazuláson, stressztől való megszabaduláson túl a belső folyamatokhoz való könnyebb eljutást segíti. A szimbólumokkal történő munka mindazokat a folyamatokat támogatja, amely a belső érzések, konfliktusok feltárásához szükséges, és olykor szavakkal nem megfogalmazható. A testközpontú gyakorlatok a fizikai érzetek és az érzelmek, elakadások rétegét segít összekapcsolni.

Nagy figyelemmel és szakmai elkötelezettséggel várom a hozzám fordulókat, mindazokat, akik önismereti céllal érdeklődnek, életvezetési problémával vagy akár testi tünettel küzdenek. 

Keresés

Naptár

December 2019
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Az Egészségközpontról

Buda szívében a Keleti Károly utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. pszichológus) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Copyright © 2019 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva!

Keresés