Gyógytornával kezelünk baleset- sportbaleset során keletkező, vagy  öröklött- életmódból adódó olyan sérüléseket, amelyek korlátozzák az egyén mozgásképességét vagy fájdalmat okoznak.

A várandósság alatti változásokat kiegyensúlyozó torna, amellyel a kismamák megőrizhetik kondíciójukat, testtartásukért felelős izmaik megerősödnek, és a helyes légzéstechnikát is elsajátíthatják. A speciális gyakorlatok pozitív hatással vannak az egész test oxigenizációjára, a közérzetre, a keringési rendszerre, és nem utolsósorban a babára is.

Az egyik leghatékonyabb terápiás módszer a gerincferdülés kezelésére. Kíválóan alkalmazható tartászavarra, funkcionális- és strukturális scoliosis esetén valamint Scheuermann kór kezelésére is.

A gerincet körülvevő mélyizomzat ideg-izom kapcsolatainak fejlesztése, amely lehetővé teszi, hogy a gerinc egésze biztonságban legyen sport- és hétköznapi mozgások, helyzetek során. Segít megszüntetni a derék és nyakfájdalmakat, kisugárzó fájdalmakat.

Az Egészségközpontról

Az I. kerület Budavár szívében a Kuny Domokos utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. Biodinamikus kezelő, masszázs) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Copyright © 2024 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva! Készítette artpixa

Keresés