Pataki Andrea

Pataki Andrea

Egyéb kezelések

☎ +36-20-459-5705

Mindennek az alapja a mozgás, a változás. Amint a folyónak áramolnia kell, ugyanúgy magunkban is fent kell tartanunk az áramlást, a mozgást, a változást.

1979 -ben születtem.

2002-ben gazdasági diplomát szereztem, pénzügy-számviteli területen dolgoztam, közben mindvégig jelen volt egy érzet, hogy mi ennek az értelme, miért vagyok itt, ki vagyok és hogy valami más dologgal szeretnék foglalkozni…

Kérdéseim, belső vívódásaim önismereti útra ösztökéltek, elindultam az Önmegismerés Útján, Tanítóm, Filutás Marianna segítségével.

A 2012 –es év sok változást hozott.

Előtte kezdtem el önkéntes munkát végezni a Magyar Hospice Alapítványnál. Ottlétem alatt tapasztaltam meg „az érintés gyógyító erejét” – hogy jólesik megérinteni a Másikat (embertársamat) és neki szintén jólesik ez.

Mit lehet ezzel kezdeni? Hogyan tovább?

Az első állomás, egy svédmasszőr tanfolyam elvégzése volt. 

Ez azonban nem elégített ki, kutakodásom következő lépése a „A gyógyító érintés – A shiatsu művészete” megismerése, tanulmányozása volt.

2015 tavaszán végeztem Mezősi Anna – Spilák Zsuzsa 2 éves shiatsu gyógyász képzésével.

Ezzel párhuzamosan végeztem el Anna és Varsányi Péter Alternatív Mozgás – Masszázsterapeuta képzését, melynek előfeltétele volt az Egészségügyi, -és Természetgyógyászati modul elvégzése.

2016-ban Természetgyógyász - Alternatív mozgás –és masszázsterapeuta képesítést szereztem.

A Shiatsu gyógyász képzés alatt találkoztam először a craniosacralis terápiával.

Tanultam Darin Áginál, Philip Bingham tanfolyamán, majd ennek a terápiának egy más szemléletét, a Biodinamikus Craniosacralis gyógyítást folytatom, folytattam Tar Zsoltnál, Rosemary Wallace, Philip Bingham, Carlos Rodeiro tanfolyamain.

Hálával tartozom minden Tanítómnak.

A Hagyományos Kínai Orvoslásra épülő shiatsu -ban az elemek, a holisztikus szemlélet, a biodinamikus kezelések során a test természetes módon történő önrendező, öngyógyító rendszere a mai napig csodálattal tölt el.

Mindennek az alapja a mozgás, a változás. Amint a folyónak áramolnia kell, ugyanúgy magunkban is fent kell tartanunk az áramlást, a mozgást, a változást.

Fontosnak tartom az önismereti munkát és törekszem rá, hogy az emberek megtapasztalják azt, hogy gondolkodásmódunk megváltoztatásával megváltoztathatjuk világunkat.

 

Munkatapasztalat:

 • 2013 – Kelet – Nyugat Egészségközpont
 • 2019 – 2022 GS Rendelő 

Szakmai végzettségek:

 • 2019 - 2020 Biodinamikus kardiovaszkuláris terápia (Carlos Rodeiro) 
 • 2015 - 2019 Kranioszakrális biodinamika (Tar Zsolt) I. - VI. modul 
  • Kranioszakrális biodinamika (Rosemary Wallace, Philip Bingham)
 • 2016 - Természetgyógyász - Alternatív mozgás –és masszázsterapeuta
 • 2015 - Shiatsu – gyógyász

Természetgyógyász továbbképzések:

 • Dr Csomai Zita:
 • Laborleletek kiértékelése 1,2; Autoimmun kórképek; Rejtélyes gócok
 • Konnektív Felnőttképző Kft.: 
 • Stresszkezelés modern és hagyományos módszerekkel, Komplementer hormonegyensúly tanácsadás, Tovább fiatalon – Anti aging életmód program

Az Egészségközpontról

Az I. kerület Budavár szívében a Kuny Domokos utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. Biodinamikus kezelő, masszázs) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Copyright © 2024 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva! Készítette artpixa

Keresés