Tar Zsolt

Tar Zsolt

Biodinamikus craniosacralis kezelő

☎ +36-70-505-9889

1973 nyarán születtem. 1996-ban gépészmérnöki valamint szakfordító és szaktolmács diplomákat szereztem. 

2004 sorsfordító év volt számomra. Minden előjel nélkül egy nap arra ébredtem, hogy meg kell vátoztatnom az életemet. Úgy gondolom, hogy minden ember azért születik bizonyos képessegekkel a világra, hogy azokkal beteljesíthesse a számára rendelt életfeladatot. Arra, hogy ezen képességek fejlődnek-e és hogy megtaláljuk-e a feladatunkat, az élet egyik misztikus csodájaként tekintek.

Egy éven keresztül tradícionális thai masszázst tanultam. 2005-ben a Nuad bo rarn észak-thai mesteréhez Pichet-hez utaztam Chiang Maiba. Ott találkoztam Rosemary Wallace-al akitől a craniosacralis módszert kezdtem tanulni. Később Philip Bingham ausztrál oszteopata tanításai által a biodinamikus szemléletben és Dr. Kovács Gellért oszteopát orvostól pedig az oszteopátiában méllyedtem el.

2009 óta Biodinamika néven magam is tanítom a személyes tapasztalatokból, kezelésekből és tanításokból összeállt módszert.

Az elmúlt évek sokezer kezelése által volt alkalmam megfigyelni a test természetes módon történő önrendező, öngyógyító, mindig a harmónia és a lehetséges egyensúly irányába törekvő lenyűgöző rendszerét. A biodinamikus megközelítésben továbbra is végtelen távlatokat látok a fejlődésre. Minden egyes kezelés az emberi létnek és a test-lélek összefüggéseinek újabb titkát osztja meg. A testet működtető, újrarendező erők és folyamatokkal való együttműködés és azok aktív figyelemmel történő támogatása és az általam eddig tapasztalt legtisztább tevékenység és legérdekesebb dolog az életben. Egy másik emberrel való kapcsolódást ebben a szemléletében nem munkának, hanem inkább megtiszteltetésnek érzek.

 

 

Keresés

Naptár

Június 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Az Egészségközpontról

Az I. kerület Budavár szívében a Kuny Domokos utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. Biodinamikus kezelő, masszázs) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Copyright © 2024 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva! Készítette artpixa

Keresés